Beschermheren via Ordina als specialist aan de slag binnen een grote mantelovereenkomst

Vorige week hadden we het over het ontwikkelen en investeren in talent. Ook deze week leggen we de focus op groei en ontwikkelingen, maar ditmaal kijkend naar onze mooie organisatie. De afgelopen tijd hebben we waargenomen dat wij ons op twee gebieden bovengemiddeld aan het ontwikkelen zijn. Namelijk een groei in projecten als ook een groei op het gebied van interim- en detacheringsopdrachten. Hartstikke mooi. Deze week kijken we naar het ontstaan van deze groei, hoe wij daar als Beschermheren mee omgaan en vertellen we u meer over een heel bijzondere nieuwe opdracht.

Groeien aan de hand van mooie projecten

Is er voor een organisatie een beter gevoel dan ‘ steeds meer bedrijven benaderen ons voor ons expertise?’. Ik weet het niet. Wij vinden het in ieder geval erg fijn en tevens ook indirect een flinke klop op de gezamenlijke schouders. De laatste tijd worden wij vaak benaderd door grote en kleine bedrijven met de vraag om hun te helpen / ontzorgen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Laat dat nou precies onze expertise zijn. Zo bieden wij ondersteuning als het inbrengen van kennis, hulpmiddelen en methodes. Ondersteuning bij het voldoen aan de BIO of bij vraagstukken over data en diens classificatie. Uiteraard ook voor vragen om beleid te formuleren en acties uit te voeren om de opdrachtgever conform het eerder benoemde beleid te laten acteren. Maar ook, desgewenst, optreden als coach of klankbord in het certificeringsproces.

Geloof mij, bovenstaande is de beknopte samenvatting van wat wij doen. En het is eerlijk gezegd nog niet eens alles. We doen dus veel. Maar veel belangrijker, we doen het goed en we gaan net die paar stappen verder. Dit blijkt uit de groei van aanvragen en bovenal de positieve feedback die wij met veel regelmaat mogen ontvangen.

We zagen er als een berg tegenop maar jullie hebben het voor ons vereenvoudigd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit”

Met het doorlopen van het proces hebben we een enorme stap in onze kwaliteit gemaakt en is informatiebeveiliging een onderdeel geworden van onze dagelijkse bedrijfsvoering”

Doordat jullie informatiebeveiliging en privacy leuk hebben gemaakt binnen onze organisatie is het blijven hangen en wordt het nog steeds toegepast”

 

Onze consultants op locatie door heel het land

Goed, tot zover de projecten. Een tweede groei nemen we waar op het gebeid van interim- of detacheringsopdrachten. Waarbij onze consultants organisaties ontzorgen met het oog op informatiebeveiliging en privacy. Door onze focus, ervaring en specialisme worden we ook hiervoor steeds vaker benaderd vanuit grote marktpartijen die onze consultants graag bij hun opdrachtgevers inzetten. Dit doen wij vanuit Beschermheren binnen de overheid, commerciële bedrijven (start/scale-ups tot grote dienstverleners) en de zorg.

Een unieke kans

Tot nu toe alleen maar mooi nieuws, en het wordt eigenlijk alleen maar beter. We hebben het leukste nieuws tot het laatst bewaard. Ordina heeft namelijk een nieuwe raamovereenkomst gesloten met tien gegunde opdrachtnemers voor de inhuur van ICT-professionals. Een vierjarig contract met een geschatte waarde van 150 miljoen. En.. *tromgeroffel*. Hier gaan ook wij onze expertise leveren!

In aanloop naar de inschrijving op de aanbesteding zijn wij door Ordina gevraagd om als specialist deel te nemen als onderaannemer. Een geweldige kans voor ons waar wij niet lang over na hebben moeten denken. Welk gevoel er nu vooral heerst?

“Trots! We worden erkent in onze expertise.”

Trotse Beschermheren- en dames!

Vanuit Beschermheren kunnen wij enkel nogmaals Ordina bedanken voor deze mooie kans. Wij weten zeker dat wij op basis van onze ongelimiteerde motivatie, expertise en ervaring een mooie rol zullen gaan spelen.

Ook op zoek naar een partij die informatiebeveiliging en privacy ademt? Schroom dan niet om eens contact met ons op te nemen. Onze Beschermheren- en dames staan u graag te woord.

En een tipje van de sluier, er is nog een andere gunning op handen. Hierover later meer. Niks missen? Volg ons dan op LinkedIn!

Beschermheren

Hessenbergweg 109
1101 BS Amsterdam Zuid Oost
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein