Over ons

Wanneer veiligheid uw risico vormt.

Het vormt onze inspiratie en motivatie om die veiligheid samen met u aan te pakken en te waarborgen.

Klantinformatie, orders, voorraad maar ook gegevens over personeel. Als dit niet beschikbaar is, fouten bevat of op straat ligt, dan loopt een organisatie risico en is de continuïteit in gevaar.

Informatie vraagt om aandacht en goede bescherming. Voor veel organisaties is dat een uitdaging. Hoe houd je alle ontwikkelingen en technieken bij? En wat is nodig om up to date te blijven van de mogelijke risico’s en dreigingen?

Daar biedt Beschermheren hulp. Onze jarenlange kennis en ervaring op dit gebied zetten we in om samen met u de kansen en risico’s inzichtelijk te maken. Samen bepalen we wat er nodig is om die te beheersen. In control naar de klanten en organisatie en compliant richting de wetgever en toezichthouder.

De Beschermheren (en vrouwen)

Onze Beschermheren zijn gecertificeerde Information Security- en Privacy-specialisten die verder gaan dan alleen de ICT aspecten. Ook de mensen en de processen zijn van grote invloed op beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de informatie binnen een organisatie.

We stellen onszelf dan ook vaak voor als business consultants met kennis en affiniteit voor ICT en techniek.

Een Beschermheer

EEN BESCHERMHEER OF BESCHERMVROUW HEEFT IN HET ALGEMEEN ALS TAAK TE BESCHERMEN EN IN HET BIJZONDEr TE BEHOEDEN TEGEN BEDREIGINGEN.

Beschermheren ziet het als haar taak om het risico op incidenten te verminderen. Veiligheid is daarbij het kernwoord. Mensen moeten zich veilig voelen om het beste uit zichzelf te halen en datzelfde geldt voor bedrijven. Door veiligheid (Security) te integreren in belangrijke onderdelen van het leven, wordt het risico op verlies van wat waardevol en geliefd is teniet gedaan.

Vanaf de Middeleeuwen zijn er reeds “Beschermheren” die bescherming bieden aan organisaties die dat nodig hebben. Een Beschermheer was reeds in die tijd onmisbaar vanwege zijn kennis, visie en moed.

Dit is waar Beschermheren zich mee identificeert. Kortom, een echte Beschermheer identificeert en vermindert risico’s vanuit zijn kernwaarden. Hij neemt hierbij de maatregelen die daarvoor nodig zijn.

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein