BSH Academy

Wil jij aan de slag binnen het werkveld van informatiebeveiliging & privacybescherming? Of ben je als organistie juist op zoek naar een young professional op dit vlak? Maak dan kennis met BSH Academy.

Wat is BSH Academy?

BSH Academy is het opleidingsinstituut voor iedereen die een carrière binnen de wereld van informatiebeveiliging en privacybescherming ambieert. De opleiding combineert werken in de praktijk met een uitgebreid trainingsprogramma, bestaande uit zowel sociale als vakinhoudelijke trainingen. Door deze combinatie worden deelnemers opgeleid tot volwaardige Informatiebeveiliging- of Privacy Consultants.


Hoe ziet het opleidingstraject van BSH Academy eruit?

Na aanmelding voor het BSH Academy opleidingstraject volgt een eerste intakegesprek. Hierbij wordt gekeken naar de wensen, ervaringen, kwaliteiten en vaardigheden van de deelnemer. Op basis van deze informatie wordt het profiel van de deelnemer gekoppeld aan een opdrachtgever. Zodra er van beide kanten een match is, gaat het opleidingstraject van start.

Deelnemers komen in dienst van Beschermheren en werken gedurende één jaar intern bij een vaste opdrachtgever. Daarnaast volgen zij het trainingsprogramma van Beschermheren. Tijdens het gehele traject wordt de deelnemer internsief begeleid door een ervaren consultant. Naarmate de deelnemer meer kennis heeft, en zich comfortabel voelt binnen de organisatie van de opdrachtgever, zal de intensiviteit van de begeleiding afnemen. Vanzelfsprekend zal de deelnemer ook vanuit de opdrachtgever een vast aanspreekpunt/begeleider hebben.

Na afronding van het opleidingstraject is de deelnemer een volwaardig informatiebeveiliging- of privacy consultant en komt hij of zij, wanneer gewenst, in dienst van de opdrachtgever. 

Welke trainingen vallen er binnen dit opleidingstraject?

 

R

Profilering

R

Ontdek je sterke punten (inclusief boek)

R

Basis ISO27001 / ISO27002

R

Projectmanagement

R

AVG / GDPR (Theorie)

R

AVG / GDPR (Praktijk)

R

Timemanagement

R

IT Security & Cloud Computing

R

Overtuigen & Onderhandelen

R

Cloud Security

R

Pen testen

R

Presentatietechnieken

R

Consultancy

R

Awareness

R

Event Organisatie

R

ITIL

R

GRC/ISMS Tooling

R

Business IT Alignment

R

Software ontwikkeling

Bovenstaande trainingen vinden één keer in de 3 á 4 weken plaats op het kantoor van Beschermheren in Amsterdam. De desbetreffende opdrachtgever houd rekening met bovenstaande trainingen in het werkschema van de deelnemer. Wanneer een deelnemer nog niet beschikt over een ISO27001 certificaat, is er de mogelijkheid om deze via BSH Academy te behalen.


Voor wie is BSH Academy?

Het opleidingstraject van BSH Academy is enerzijds geschikt voor young professionals, met een afgeronde opleiding, die carrière willen maken binnen het werkveld van informatiebeveiliging of privacybescherming. Anderzijds kan de opleiding ook uitkomst bieden voor professionals die juist een carrièreswitch willen maken naar dit vakgebied. 


BSH Academy voor organisaties

BSH Academy is ontstaan door krapte op de arbeidsmarkt als het gaat om ervaren en goed opgeleide informatiebeveiliging en privacy professionals. Door het aanbieden van een gedegen opleidingstraject, ondersteunen én ontzorgen we organisaties bij het aantrekken en behouden van kennisrijk personeel.

De voordelen:

  • De deelnemer komt in dienst van Beschermheren maar werkt fulltime voor uw organisatie.
  • De deelnemer volgt het opleidingstraject van Beschermheren; hier heeft u geen omkijken naar.
  • Na één jaar heeft u de mogelijkheid om de deelnemer vast in dienst te nemen. Hij of zij is dan volledig geïntegreerd in uw organisatie én beschikt over de juiste kennis en kunde om zijn functie als informatiebeveiliging of privacy consultant naar behoren te vervullen.


Interesse in het volgen van het BSH Academy opleidingstraject óf op zoek naar een young professional binnen het werkveld van informatiebeveiliging en privacy? Klik op onderstaande button, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden en een eventuele intake!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein