Bij ons werken?

Het team Beschermheren wil groeien. Er is namelijk steeds meer informatie om te beschermen. Meer klanten en omvangrijkere projecten. We zoeken daarom naar nieuwe collega’s.

Wat maakt iemand een goede Beschermheer?

Een Beschermheer is een veelzijdig persoon met een breed pallet aan kennis en vaardigheden.

Passie
Een beschermheer heeft passie voor informatie, techniek én voor mensen. Hij zorgt voor data en informatie zodat mensen en organisaties hun ambities kunnen realiseren en helpt risicovolle situaties te voorkomen. Enthousiasme, creativiteit en een stap verder denken zijn kernwoorden die hierbij passen.

Kennis
Een beschermheer is een vakman. Eén die het vak van informationsecurity en privacy verstaat en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Kennis en ontwikkelingen die zij of hij niet alleen inzet voor het oplossen van vraagstukken maar ook deelt met zijn klanten en collega’s. Vanuit de overtuiging dat ze deze samen moeten oplossen.

Vastberadenheid
Het thema informatiemanagement is niet altijd eenvoudig. De materie is complex, de ontwikkelingen gaan snel en de vraagstukken zijn uitdagend. Dat vraagt om een hoge mate van vastberadenheid. Doorzettingsvermogen en betrokkenheid om de vraagstukken rondom informatiemanagement op te lossen. Inhoudelijk maar ook op het gebied van mensen en organisaties. Het zijn van een gesprekspartner op senior niveau en het kunnen omgaan met de dynamiek en politiek binnen een organisatie is wat klanten verwachten van een Beschermheer.

Teamspeler
Alleen als groep kunnen Beschermheren succesvol zijn. Het team is daarmee groter en belangrijker dan het individu. Dat is een van onze overtuigingen binnen Beschermheren. Waarbij het succes een optelsom is van de individuele inzet en prestaties. Inzet, voortouw nemen, samenwerken, anderen verder helpen of de eer gunnen zijn kenmerken die passen bij een echte Beschermheer.

 

Heb je het DNA van een Beschermheer?

Laat het ons weten. Bel of mail ons. We maken graag kennis met je.

Onze cultuur

Als je de kenmerken van een Beschermheer kent dan laat de cultuur van ons bedrijf zich raden.

Teamspelers die elkaar uitdagen om die extra stap te zetten. Voor de collega’s maar vooral voor de klanten.

Groeien, ontwikkelen en zeker niet in de laatste plaats: plezier maken!

Beschermheren

Hessenbergweg 109
1101 BS Amsterdam Zuid Oost
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein