Werken bij Beschermheren?

Het team Beschermheren wil groeien. Er is namelijk steeds meer informatie om te beschermen. Ons klantportfolio breidt zich in rap tempo uit met omvangrijkere projecten. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s!

Veilig en ongedwongen werken met ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

 

Werken bij een snelgroeiend consultancy bedrijf waar je klanten helpt met vraagstukken rondom informatieveiligheid en privacy is waar jij met liefde ’s morgens je bed voor uitspringt. Jouw ideale baan? Eentje waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te laten zien en te ontwikkelen als persoon én als professional. Dat is precies wat je bij ons mag doen!

Wij vertrouwen op jouw betrokkenheid, vastberadenheid en overtuigingskracht om de processen rondom informatiebeveiliging en privacy simpel over te brengen aan de organisaties waarmee we samenwerken. Samen met je collega’s help je klanten om inzicht te krijgen in de risico’s van informatieveiligheid binnen hun organisatie en het treffen van de juiste maatregelen om de veiligheid daarvan te organiseren en te waarborgen.

Zijn wij op zoek naar jou?
Wij zoeken mensen die het leuk vinden om vanaf het begin veel eigen verantwoordelijkheid te hebben en een diverse functie niet afschrikt. Informatiebeveiliging saai? Niet als je bij Beschermheren werkt! Je dag zit vol verrassingen, of je nu als security consultant, officemanager of trainee bij ons werkt. Waarom?:

  • Je werkt binnen een kennisrijk en dynamisch team met een open cultuur, waar gezelligheid het ingrediënt is voor succes.
  • Onze collega’s zijn grotendeels actief op projecten en interim opdrachten bij bekende klanten en onbekende grootheden, vanuit huis of op kantoor. Hierbij is samenwerken ‘key’; je staat er tijdens een project dus nooit alleen voor.
  • Naast een passend salaris bieden we uiteraard goede secundaire voorwaarden. Flexibele werktijden en de mogelijkheid voor het volgen van trainingen zijn bij ons vanzelfsprekend.
  • Onze officemanager Helga zorgt altijd voor een uitgebreide lunch met verse broodjes (en een gekookt eitje) op kantoor. En natuurlijk worden er de nodige borrels en teamuitjes georganiseerd!
  • Tot slot: 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioen zijn inclusief. Met een eigen parkeerplaats voor de deur en een goede OV-verbinding is ons kantoorpand ook nog eens uitstekend bereikbaar!

 

Kom jij bij ons werken?

Bekijk onze vacatures of plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met onze collega Marc Meesterman. Bel ons op 020-2170444 of mail naar info@beschermheren.nl. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Onze cultuur

Als je de kenmerken van een Beschermheer kent dan laat de cultuur van ons bedrijf zich raden.

Teamspelers die elkaar uitdagen om die extra stap te zetten. Voor de collega’s maar vooral voor de klanten.

Groeien, ontwikkelen en zeker niet in de laatste plaats: plezier maken!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein