Wij zijn verhuisd!

New year, new me? Nee, wij blijven gewoon je vertrouwde adres voor kwaliteit, expertise en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Máár voor Bechermheren geldt wel dat wij vanaf 1 januari op een nieuw adres te vinden zijn! Na een bescheiden verhuizing van maar liefst 5 kilometer trappen wij 2022 op goede wijze af. Met meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen en trainingen, vol met eigen faciliteiten, een parkeerterrein voor de deur en een foodwalhalla om de hoek. Niet slecht al zeggen wij het zelf.

Verhuisd om meer ruimte te maken voor talent en projecten

Na een periode van groei, met veel mooie projecten, leuke klanten maar ook een aantal nieuwe collega’s, waren we toe aan de volgende stap. We groeiden letterlijk uit de voegen van ons vorige pand. Daarnaast merken we dat onze klanten groter- en de projecten uitdagender worden. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. Voor ons een reden om uit te vliegen en ruimte te maken voor nieuw talent en nog meer mooie projecten.

Ons nieuwe kantoor stelt ons in staat om te groeien als bedrijf. Zo is er een prachtige ruimte waarin onze consultants zowel in teamverband als individueel op flexplekken aan projecten kunnen werken. Daarnaast vinden wij het altijd heel fijn om face-to-face af te spreken met onze klanten. Om deze reden hebben wij gekozen voor een nieuwe locatie die goed bereikbaar is vanaf de A1, A2, A9 en A10.

Slim groeien en investeren in de toekomst

Terwijl we al heerlijk aan het werk zijn vanuit ons nieuwe pand, zet onze interieurarchitect binnenkort de laatste puntjes op de i. Een fris, creatief en ruimtelijk kantoor waar we de komende periode lekker aan de slag kunnen. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Volg ons dan zeker op Instagram.

daalwijk1

Ondanks al deze veranderingen blijft er één ding ongewijzigd, namelijk onze ambitie. Voor 2022 en de jaren hierna blijft het ons plan om op slimme wijze door te groeien. In de komende periode zullen wij u meer vertellen over de mooie projecten waar wij aan het werken én over de nieuwe versterkingen binnen ons team. Nooit meer iets missen over onze organisatie, werkwijze, projecten en visie? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Bomvol met leuke weetjes, waardevolle informatie en natuurlijk het laatste nieuws.

Wil jij je net als onze beschermheren en dames dagelijks inzetten voor informatiebeveiliging- en privacy gerelateerde vraagstukken? En wil je dit doen omringt door scherpe en gezellige collega’s vanuit een gloednieuwe thuisbasis? Dan is werken bij Beschermheren iets dat je zeker zou moeten overwegen. Binnenkort koffie? We horen graag van je.

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein