Privacy & Cookies

Privacystatement Beschermheren B.V.

Via onze privacystatement willen wij als Beschermheren u informeren over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens en hoe wij deze verwerken.

Veiligheid is het kernwoord voor Beschermheren. Wij zien het als taak om het risico op (beveiligings)incidenten binnen uw organisatie te identificeren en verminderen. Onze missie is om binnen de informatiesystemen van uw organisatie de schijnveiligheid te vermijden en de werkelijke risico’s te bepalen. Zodoende maken wij de risico’s benoembaar en beheersbaar. Hierdoor kunnen wij een veilig framework voor risicobeheersing in uw organisatie realiseren, met als doel dat u dit uiteindelijk zelf kan gaan monitoren en bijsturen.

Verwerking van uw persoonsgegevens

Vanuit onze kernwaarde ‘veiligheid’ kunt u ervan op aangaan dat wij met de grootst mogelijke zorg met uw persoonsgegevens zullen omgaan. Met persoonsgegevens bedoelen wij alle gegevens die informatie kunnen geven over een identificeerbaar natuurlijk persoon. U bent niet verplicht om persoonsgegevens met ons te delen. Mocht u echter geïnteresseerd zijn in het gebruik van onze diensten, dan vragen wij u wel om persoonsgegevens met ons te delen die noodzakelijk zijn om deze uit te voeren. Zonder uw gegevens zijn wij namelijk niet in staat om onze diensten te realiseren.

Door het delen van uw persoonsgegevens met Beschermheren, worden wij door de bepalingen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) de verwerkingsverantwoordelijke genoemd. Wij zijn zodoende verantwoordelijk dat uw persoonsgegevens, in overeenstemming met de AVG, op een behoorlijke en zorgvuldige wijze door ons verwerkt zullen worden. Dit betekent dat wij als Beschermheren kunnen verantwoorden waarom wij bepaalde persoonsgegevens nodig hebben voor de verwerking, met welk doel wij dit doen en op welke manier dit gebeurt.

Bij Beschermheren gebruiken wij alleen een naam, een telefoonnummer en een e-mailadres om contact met u op te kunnen nemen als u zelf heeft aangegeven hier behoefte aan te hebben. Dit doet u door het invullen van het contactformulier, waarbij u ook kan aangegeven of u geïnteresseerd bent in onze nieuwsbrief. U kunt zich altijd later in- of uitschrijven voor deze nieuwsbrief.

 Cookies en uw persoonsgegevens

Om onze website goed te laten functioneren maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden geplaatst op uw harde schijf zodra uw onze website bezoekt. In deze cookies wordt informatie opgeslagen over uw websitebezoek. Door het gebruik van cookies kan onze website u herkennen bij een volgend bezoek. Deze cookies bewaren geen persoonlijke informatie en zijn dus niet aan een identificeerbaar natuurlijk persoon te koppelen.  Wij gebruiken functionele cookies die nodig zijn om de website te laten functioneren; analyse cookies om onder andere bezoekersstatistieken te kunnen inzien; en marketing cookies om het klik en het surfgedrag te kunnen monitoren en vast te leggen. Voor meer informatie willen wij u graag doorverwijzen naar onze cookiestatement.

Het delen van uw persoonsgegevens met derden

Wij delen uw persoonsgegevens niet met derden, tenzij wij wettelijk worden verplicht om dit te doen.

Beveiliging en bewaartermijn van uw persoonsgegevens

Beschermheren heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies van uw persoonsgegevens of onrechtmatige verwerkingen tegen te gaan. Zo worden de contactformulieren via een beveiligde verbinding verzonden en kunnen alleen geautoriseerde medewerkers bij uw persoonsgegevens. Uw persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking opgeslagen. Het contactformulier met uw persoonsgegevens wordt daarom binnen één maand na de afwikkeling daarvan bewaart, tenzij naar aanleiding hiervan een uitvoeringsovereenkomst wordt gesloten. Dan worden uw contactgegevens vijf jaar na het beëindigen van de uitvoeringsovereenkomst bewaard.

Rechten

U heeft op basis van de AVG een aantal rechten waarop u zich kunt beroepen bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Zo heeft u het recht om de persoonsgegevens die wij van u verwerken in te zien, te wijzigen, door te geven of te verwijderen, mits dit niet in strijd is met de geldende wet- en regelgeving. Mocht u hier gebruik van willen maken, dan kunt u een schriftelijk verzoek aan ons doen. Wij zullen u dan in een redelijk termijn laten weten of wij aan u verzoek kunnen voldoen. Bij eventuele wijzigingen/verwijderingen zullen wij u binnen een redelijk termijn laten weten wanneer wij aan u verzoek hebben voldaan.

U kunt uw schriftelijke verzoeken doen aan:

Adres Hessenbergweg 109, 1101 BS Amsterdam ZO

Telefoon 085 00 91 484

E-mail info@beschermheren.nl

KvK 62096087

Klachten

Mocht u een klacht hebben en daar met Beschermheren niet uit kunnen komen, dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in de privacystatement

Onze privacystatement is onderhevig aan wijzigingen. Dit betekent dat wij onze privacystatement kunnen wijzigingen zodat deze actueel blijft aan de geldende wet- en regelgeving. Controleer daarom regelmatig onze website voor een update.

 

 

 

 

 

Cookiestatement Beschermheren B.V.

Wat is een cookie?

Voor onze website maken wij gebruik van zogeheten cookies. Een cookie een simpel klein bestand dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De informatie die wordt opgeslagen kan bij uw volgende bezoek weer naar onze servers worden teruggestuurd.

 

Cookies op onze website

Op onze website wordt er gebruik gemaakt van de volgende cookies:

  1. Functionele cookies die essentieel zijn voor een goed werkende website. Wij hebben deze cookies onder andere nodig om vast te leggen met welke cookies u akkoord gaat. In andere woorden welke cookies u wel of niet zou willen gebruiken. Hierbij worden geen persoonsgegevens vastgelegd.
  2. Analyse cookies gebruiken wij om informatie over het gebruik van onze website te kunnen verzamelen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het aantal bezoekers dat onze website bezoekt. Ook hierbij worden er geen persoonsgegevens vastgelegd.
  3. Marketing cookies welke wij nodig hebben om het klik en surfgedrag mee te kunnen monitoren en vast te leggen voor bijvoorbeeld nieuwsbrieven, Adwords en remarketing acties. Hierbij worden alleen persoonsgegevens vastgelegd wanneer u die zelf invult. Deze gegevens worden bewaard tot u een verzoek tot uitschrijving doet via de nieuwsbrief.

 

Bewaartermijn van cookies

De gegevens die met de cookies die wij gebruiken worden gevonden, worden maximaal zes maanden bewaard. Daarna worden deze gegevens verwijderd.

 

Rechten

U heeft op basis van de AVG een aantal rechten waarop u zich kunt beroepen bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Zo heeft u het recht om de persoonsgegevens die wij van u verwerken in te zien, te wijzigen, door te geven of te verwijderen, mits dit niet in strijd is met de geldende wet- en regelgeving. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Mocht u gebruik willen maken van één van deze rechten, dan kunt u een schriftelijk verzoek aan ons doen. Wij zullen u dan in een redelijk termijn laten weten of wij aan u verzoek kunnen voldoen. Bij eventuele wijzigingen/verwijderingen zullen wij u binnen een redelijk termijn laten weten wanneer wij aan u verzoek hebben voldaan.

U kunt uw schriftelijke verzoeken doen aan:

Adres Hessenbergweg 109, 1101 BS Amsterdam ZO

Telefoon 085 00 91 484

E-mail info@beschermheren.nl

KvK 62096087

 

Het verwijderen van cookies

Voor meer informatie over het verwijderen of het in- en uitschakelen van cookies, kunt u kijken in de instructies en/of met hulp van de help-functie in uw browser.

 

Meer informatie over cookies

Voor meer informatie over cookies en het gebruik hiervan, willen wij u graag doorverwijzen naar de website van de Autoriteit Persoonsgegevens, de in Nederland bevoegde toezichthoudende instantie.

 

Klachten

Mocht u een klacht hebben en daar met Beschermheren niet uit kunnen komen, dan kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigingen in het cookiestatement

Onze cookiestatement is onderhevig aan wijzigingen. Dit betekent dat wij onze cookiestatement kunnen wijzigingen zodat deze actueel blijft aan de geldende wet- en regelgeving. Controleer daarom regelmatig onze website voor een update.

 

Beschermheren

Hessenbergweg 109
1101 BS Amsterdam Zuid Oost
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein