Vacature

TRAINEESHIP Privacy MANAGEMENT

Wil jij binnen één jaar een kickstart maken voor een veelbelovende carrière in de privacy dienstverlening? Volg dan het Traineeship Privacy Management bij Beschermheren!

Hier ga je werken
Beschermheren is een snelgroeiend consultancy bedrijf op het gebied van informatiebeveiliging en privacybescherming. Ons klantenbestand bestaat uit beginnende startups tot grote commerciële en overheidsorganisaties. Dit brengt een grote diversiteit aan werkzaamheden met zich mee en daardoor is geen dag hetzelfde. Ons bedrijf kent een open cultuur, waar gezelligheid het ingrediënt voor succes is. Daarbij vinden we een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

TRAINEE PRIVACY MANAGEMENT
Dienstverband: 32 – 40 uur per week
Verdeling: 40% Training & 60% Klant projecten
Standplaats: Amsterdam Zuidoost

Als trainee help je schijnveiligheid te voorkomen
Door de invoering van de Europese privacywetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere privacyregelgeving, hebben organisaties te maken met (complexe) privacyvraagstukken. Hierdoor is een groeiende vraag ontstaan naar mensen die daarbij kunnen helpen. Daar komt de expertise van ons consultancy bedrijf om de hoek kijken. Onze Beschermheren- en vrouwen helpen uiteenlopende organisaties schijnveiligheid te voorkomen en privacy risico’s inzichtelijk te maken en te beperken, ondersteund door het gebruik van het Beschermheren Control Framework en een zelf ontwikkelde ISMS toolbox.

Wij geloven dat de praktijk op de werkvloer de beste leerschool is!
Om deel te nemen aan ons traineeship hoef je jouw bachelor of master diploma niet op het gebied van privacy management behaald te hebben. Sterker nog, van alle trainees die wij mochten verwelkomen heeft het overgrote deel een andere studierichting gedaan.

Ons traineeship biedt een programma voor bachelor- en masterstudenten met een breed scala aan opleidingen, trainingen en praktijkopdrachten. We geven je graag de kans een echte bijdrage te leveren en jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Uiteraard word je gekoppeld aan een coach die je ondersteund en begeleid.

‘Bij veel traineeships wordt er van je verwacht dat je naast je fulltime werkzaamheden nog de nodige tijd besteed aan zelfstudie. Dat doen wij anders!’

Alle opleidingen, trainingen en praktijkopdrachten worden binnen je werkweek gepland. In de praktijk komt dit neer op een verhouding van 40% trainingen en 60% werken in klant projecten. Onze opdrachtgevers zien dat onze professionals het beste gedijen als er een goede work-life balance is. Daarom staat bij ons het individu centraal.

Dit ga je doen:
De Beschermheren- en vrouwen ondersteunen diverse organisaties binnen verschillende sectoren om privacy aantoonbaar op orde te hebben. Niet alleen om te voldoen aan de relevante wet- en regelgeving maar ook in de praktijk. Als Privacy Management Trainee ben je, samen met een collega, het inhoudelijke aanspreekpunt van onze opdrachtgevers op het gebied van privacybescherming. Met diverse stakeholders, waaronder jouw Beschermheren collega’s en young professionals, werk je op uitdagende opdrachten bij onze klanten.

Dit leer je tijdens het traineeship en behoort tot je takenpakket:

 • Het informeren en adviseren van organisaties over de verplichtingen op basis van (intern) beleid, de AVG of andere privacy wet- en regelgeving.
 • Het kunnen opzetten en onderhouden van een Privacy Management Systeem (PMS) bij de opdrachtgever en het monitoren op compliance.
 • Helpen en ondersteunen bij uitvoerende werkzaamheden. Meer specifiek:
  – Het vormgeven en uitvoeren van verplichtingen uit de privacy wet- en regelgeving, waaronder de meldplicht inbreuken i.v.m. persoonsgegevens en de eis m.b.t. een verwerkingsregister.
  – Het uitvoeren van Data Protection Impact Assessments (DPIA’s) waaronder het beoordelen van de rechtmatigheid van voorgenomen verwerkingen.

‘Met een traineeship bij Beschermheren heb je boeiend en afwisselend werk in een jong en dynamisch team met een informele, gezellige maar professionele cultuur.’

Beschermheren bestaat uit een team dat weet wat er van ze verwacht wordt en waarin je nooit ergens alleen voor komt te staan. Onze mensen staan elkaar namelijk altijd bij en laten elkaar niet vallen. Verder bieden we veel flexibiliteit, zo kun je de werktijden naar eigen wens indelen over de week en is het kantoorpand uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Samengevat:

 • Je krijgt de kans om een kickstart te maken binnen de wereld van Privacy Management;
 • Je wordt betaald vanaf dag 1 van het traineeship. Salarisindicatie: €2500 – 4000 per maand.

 • Persoonlijke begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling door je eigen coach;
 • De kans om terecht te komen bij een topbedrijf in Nederland;
 • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden;
 • Belastingvrije km-vergoeding of een ov-vergoeding.

Laat zien wat je in huis hebt! Plan hier je kennismakingsgesprek.

 

Reageer direct

12 + 9 =

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein