In the spotlight: Marc Landman

Het team van Beschermheren breidt zich verder uit! We zetten onze nieuwe medewerkers dan ook graag in de spotlight. Dit keer: Marc Landman!

Marc Landman is 38 jaar, getrouwd en heeft een zoontje van 4 jaar. Sinds 1 maart versterkt hij het team van Beschermheren als technisch cybersecurity specialist. Als echte techneut is hij al meer dan 20 jaar actief binnen de IT wereld. Zo begon hij als linux engineer bij grote bedrijven als IBM en Ebay. Maar het najagen van zijn passie voor security werd enige tijd later pas echt werkelijkheid.

‘In 2014 ben ik samen met mijn vrouw meer dan een half jaar door Australië gereisd voor een rondreis langs de oostkust. Dit heeft mij nieuwe inzichten gegeven over wat ik verder wilde doen met mijn carrière. De logische volgende stap voor mij was om in cybersecurity verder te gaan. Ik had altijd al een passie voor security en paste dit dan ook toe in mijn dagelijkse werkzaamheden.’

De afgelopen 3 jaar was Marc dan ook werkzaam voor een leuke opdracht bij Sanquin, waar hij als Security Operations engineer alle facetten van cybersecurity toepaste binnen de organisatie. Daarnaast heeft hij afgelopen zomer de grote stap gemaakt om Amsterdam te verruilen voor het zonnige Spanje. En het gezin mee te nemen naar Malaga. ‘Wij zijn hier nu een jaar en het bevalt erg goed. Ons zoontje zit op een internationale school en praat inmiddels al beter Spaans dan wij’, aldus Marc.

De komende tijd zal Marc zich bezig houden met alle vraagstukken rondom de technische kant van cybersecurity. Een leuke uitdaging waarmee Beschermheren haar expertise, naast de menselijke en organisatorische aspecten, ook verder uitbreidt op het gebied van technische vraagstukken.

Wil jij ook net als Marc bij Beschermheren komen werken en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Check dan onze vacaturepagina!

 

Beschermheren deelt regelmatig (team)updates, trends, ontwikkelingen en vacatures. Volg ons via LinkedIn voor het meest recente nieuws!

 

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Onze security experts en privacy officers helpen organisaties om ‘in control’ en compliant te zijn aan de huidige wet- en regelgeving. Met goed advies, en het inzichtelijk maken van mogelijke risico’s, treffen we de juiste maatregelen om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Meer weten? Bekijk onze aanpak of neem contact op!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein