Beschermheren vaste partner in Nederland voor Europese IT-dienstverlener Bechtle

Bechtle, één van de meest succesvolle IT-dienstverleners van Europa, heeft gekozen voor Beschermheren als vaste partner op het gebied van informatiebeveiliging in Nederland. Beide bedrijven werkten al enige tijd samen maar nu is het partnership verstevigd en zijn er doorlopende afspraken gemaakt.

 

Bechtle is voor haar klanten het centrale aanspreekpunt voor de complete IT-Infrastructuur. Met ruim 75.000 actieve klanten in 14 landen is het bedrijf al bijna 40 jaar actief als IT-dienstverlener in Europa. Specialistische uitvoering laten ze in sommige gevallen echter over aan partijen die dat met veel focus doen. Vandaar het partnership met Beschermheren, specialist op het gebied van informatiebeveiliging, die zich met name richt op ‘Mens & Organisatie’ binnen dit thema.

Gijs van der Putten, Manager Partnerships & Communities bij Bechtle, legt uit: “Informatiebeveiliging speelt zich altijd af over drie assen: Mensen (gedrag), Organisatie (beleid) & Techniek (IT). Op de as ‘Techniek’ hebben we al lang veel sterke samenwerkingen, op de assen ‘Mens’ en ‘Organisatie’ waren we minder actief. Dat is bijzonder omdat de meeste securityprojecten beginnen bij Mens en Organisatie. Wat zich daar afspeelt, is namelijk bepalend voor het technische vervolg. Door het partnership met Beschermheren kunnen we nu helemaal bij het begin beginnen en het totale project voor onze klanten invullen. We hebben het securitylandschap de afgelopen jaren goed bekeken en gezien dat Beschermheren door hun kennis en ervaring bij de absolute top van hun thema horen. Dit komt met name doordat ze met volle aandacht aan dit thema werken en het geen bijzaak voor ze is, zoals bij sommige dienstverleners wel het geval is.”

Beschermheren helpt organisaties om de situatie rondom informatiebeveiliging en privacy in kaart te brengen, keuzes te maken over de aanpak en maatregelen te treffen waarmee risico’s verkleind en duurzaam geïmplementeerd kunnen worden. Het consultancy bedrijf is al jaren actief in o.a. de zorg, transport, IT, de financiële sector en voor stichtingen en overheidsorganisatie, maar het partnership met Bechtle is een nieuw hoogtepunt.

Marc Meesterman, managing partner bij Beschermheren, zegt hierover: “Een partnership met een grote speler als Bechtle is voor ons zeker iets om trots op te zijn. Het is een mooie samenwerking om relaties van Bechtle te helpen in het aantoonbaar op orde krijgen en houden van hun informatiebeveiliging & privacy. Door medewerkers te betrekken bij het toepassen van organisatorische (processen en beleid) en technische maatregelen (ICT), verzorgen we een werksituatie waarin écht veilig met informatie kan worden omgegaan.”

Beide bedrijven kijken uit naar de komende periode waarin een aantal mooie activiteiten gepland staan om de samenwerking meer vorm te geven.

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Onze security experts en privacy officers helpen organisaties om ‘in control’ en compliant te zijn aan de huidige wet- en regelgeving. Met goed advies, en het inzichtelijk maken van mogelijke risico’s, treffen we de juiste maatregelen om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Meer weten? Bekijk onze aanpak of neem contact op!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein