Beschermheren gaat certificeringstrajecten automatiseren en online begeleiden

Beschermheren begint sterk aan 2022 en gaat zich de komende periode bezig houden met het optimaliseren van het proces voor het opzetten van een Information Security Management System (ISMS).

‘Onze aanpak heeft de afgelopen jaren aangetoond zeer succesvol te zijn en de vraag naar ondersteuning neemt meer en meer toe. Om onze klanten goed te kunnen blijven bedienen en het succes te blijven behalen hebben we ervoor gekozen om een deel van de processen verder te gaan automatiseren’, aldus Marc Meesterman van Beschermheren.

Het uiteindelijke doel is dat opdrachtnemers toegang krijgen tot een platform waarin zij begeleid worden in het proces tot certificering. Daarnaast wordt het mogelijk om periodiek te toetsen of de ondernomen stappen, opgeleverde documenten en opbouw van bewijslast ook voldoet aan de aan het begin van het traject beoogde doelstellingen.

Momenteel is het platform nog in opbouw maar binnenkort komt er een sneak preview beschikbaar voor geïnteresseerden. Ben jij van plan dit jaar je bedrijf te laten certificeren voor de ISO27001 of NEN7510 en wil je meedraaien in onze pilot? Laat het ons weten dan nemen we contact met je op voor de verdere voorwaarden.

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein