Beschermheren feliciteert NucleusBI met ISO 27001 certificaat

Beschermheren feliciteert NucleusBI, leverancier van Business Intelligence oplossingen, met het behalen van het ISO 27001 certificaat! Het bedrijf, dat is gevestigd in zowel Nederland als Indonesië, vereenvoudigd en analyseert complexe datalandschappen om groei bij bedrijven te stimuleren.

 

Ezra Rojer, Informatiebeveiliging Consultant bij Beschermheren, begeleidde NucleusBI gedurende het certificeringstraject en zegt hierover: ‘NucleusBI werkt met data-infrastructuren van klanten; vertrouwelijke informatie waarbij veiligheid, integriteit en betrouwbaarheid de hoogste prioriteit heeft. Hoewel geen traject zonder uitdagingen verloopt heeft NucleusBI door bewustwording, commitment en het stellen van de juiste prioriteiten de ISO zich eigen gemaakt. De directie heeft eigenaarschap genomen van het ISMS en deze passend weten te implementeren. Met het behalen van het ISO 27001 certificaat zijn zij nu aantoonbaar ‘in control’ van hun data- en informatiestromen.’

‘Data is een gevoelig iets. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat er secuur mee omgegaan wordt. Daarom zijn we ontzettend blij dat we de ISO 27001 certificering in één keer hebben behaald met de begeleiding van Beschermheren’, aldus Marijn Buizer, co-founder en managing partner bij NucleusBI.

NucleusBI ontving het officiële ISO 27001 certificaat uit handen van Bart Versluijs, van certificatie-instelling Brand Compliance.

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Onze security experts en privacy officers helpen organisaties om ‘in control’ en compliant te zijn aan de huidige wet- en regelgeving. Met goed advies, en het inzichtelijk maken van mogelijke risico’s, treffen we de juiste maatregelen om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Meer weten? Bekijk onze aanpak of neem contact op!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein