Vacature

Teamlead security consultant

Heb jij een bak aan ervaring als security consultant en ben je klaar om deze ervaring te delen met een nieuwe generatie? Ben jij een sterke leider met oog voor mensen? En ben je op zoek naar een team om hier als eindverantwoordelijke actief aan bij te dragen, te laten ontwikkelen en te motiveren op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied? Krijg jij energie van het idee om een team te begeleiden met als doel klanten te ondersteunen bij het opzetten en verbeteren van hun informatiebeveiliging? Dan ben jij de nieuwe Teamlead Security Consultant die we zoeken bij Beschermheren!  

Over Beschermheren 
Wij zijn een snelgroeiend consultancy bedrijf op het gebied van informatiebeveiliging en privacybescherming. Ons team is grotendeels actief op projecten en interim opdrachten bij klanten óf vanuit ons kantoor in Amsterdam Zuidoost. Ons klantbestand bestaat uit beginnende startups tot grote commerciële en overheidsorganisaties. Dit brengt een grote diversiteit aan werkzaamheden met zich mee en daardoor is geen dag hetzelfde. Bij Beschermheren kennen we een open cultuur, waar gezelligheid het ingrediënt voor succes is. Kom jij ons team versterken? 

Dit ga je doen
Als Teamlead Security Consultant ben jij de ‘aanvoerder’ van ons security team. Hierbij ben je zowel intern als extern het inhoudelijk aanspreekpunt voor uiteenlopende informatiebeveiligingsvraagstukken. In onze gelaagde structuur werk je samen met andere collega’s bij klanten, waar zij de uitvoering op zich nemen en jij de eindverantwoordelijkheid draagt voor de kwaliteit van de opgeleverde diensten. Vanuit je verantwoordelijkheid communiceer en rapporteer je veelal op strategisch niveau; maar je bent ook in staat om de taal van de werkvloer te spreken. Door de grote diversiteit aan werkzaamheden is het belangrijk dat je ruime ervaring hebt met de implementatie, auditing en certificering van organisaties in verschillende branches.  

Naast het dragen van de eindverantwoordelijkheid voor projecten bij onze klanten, sta je als Teamlead Security Consultant garant voor het goed functioneren van je team. Zo draag je bij aan de ontwikkeling en begeleiding van onze Security Consultants. Daaronder valt ook het uitbreiden van de dienstenportfolio van Beschermheren. Ofwel, jij bent onze Security eindbaas! In je functie ligt de nadruk op het laten excelleren van het team en het opbouwen van een hoge mate van klanttevredenheid. Daarbij ben je ook ondersteunend aan product development en voed je het management met kansen en mogelijkheden.  

Hoe ziet je agenda eruit?  

 • Maandag begin je de weekstart met het security team. Hierbij ben je het persoonlijke en vakinhoudelijke aanstuurpunt voor je teamleden, waarbij je hen helpt bij klanten verrassend te zijn. Zodoende draag je bij aan de maximale ontwikkeling van de individuele leden uit het security team. 
 • Dinsdag werk je samen met de Brand & Marketing Coördinator aan het vormgeven van de communicatie richting klanten en via social media. Vervolgens geef je een kick-off meeting bij één van onze klanten. 
 • Woensdag denk je mee in nieuwe proposities en weet je onze klant vanuit je professie mee te nemen in hun reis naar een hoger informatiebeveiligingsvolwassenheidsniveau.
 • Donderdag sluit je aan bij het managementoverleg om vanuit je kennis en ervaring ondersteuning te geven aan de richting binnen onze organisatie. 
 • Vrijdag word je individueel bijgepraat over hoe de projecten er voor staan, waar de uitdagingen liggen en welke opportunity’s er lopen. Daarbij draag je actief bij aan het uitbouwen van kennis van het team door het geven van een training. 

Door je focus ondersteun je klanten bij hun vraagstukken rond informatiebeveiliging maar weet je ook om vanuit je netwerk toekomstige teamleden te enthousiasmeren om ons team te komen versterken.

Wie ben jij? 

 • Je beschikt over een grote dosis pit gecombineerd met openheid en menselijkheid;  
 • Je bent betrouwbaar, gestructureerd en representatief maar verliest daarbij humor niet uit het oog; 
 • Je haalt plezier uit het aansturen van een team en steekt wanneer noodzakelijk zelf ook graag de handen uit de mouwen;  
 • Je staat stevig in je schoenen en kan wel tegen een stootje;  
 • Je beschikt over een goed stel hersens en hebt relevante vakinhoudelijke opleidingen gevolgd (certificering: CISM, CISA, CISPP, CIPP/e-m of vergelijkbare);  
 • Je woord en schrift spreken van uitstekende communicatie (bij voorkeur ook in het Engels);  
 • Je hebt aantoonbare werkervaring en ruime kennis bij het begeleiden van klanten met het organiseren van informatiebeveiliging, met name bij het implementeren van standaarden zoals bijvoorbeeld ISO27001, NEN 7510, BIO, ISAE3402, SOC2, COBIT, NIS2 etc; 
 • Je hebt daarbij ook ervaring met het auditen van de hierboven bovengenoemde informatiebeveiliging-standaarden. 

Onze arbeidsvoorwaarden, zonder kleine lettertjes 
Bij Beschermheren heb je veel vrijheid. Je bent baas over je eigen agenda en wij bieden veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij voor deze functie onderstaande voorwaarden. 

 • Een marktconform salaris met mogelijkheden tot een maandelijkse variabele aanvulling, uitgaande van: 
  – Een inzetbonus wanneer het aantal afgesproken zelf binnengehaalde opdrachten wordt behaald.
  – Een één jarige aanvulling op het salaris bij het binnenhalen van een nieuwe medewerker, bestaande uit een aanbrengpremie en een maandelijks component.
 • Een veelzijdige fulltime functie op basis van 36-40 uur. 
 • 25 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek (met mogelijkheid van flexdagen) 
 • Collectieve verzekeringen, 8% vakantietoeslag en een collectieve pensioenverzekering. 
 • Professionele en persoonlijke trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. 
 • Passende invulling van mobiliteit 

Spreekt bovenstaande functie je aan? Dan maken we graag persoonlijk met je kennis! Je kunt reageren via onderstaand formulier of direct een telefonische kennismaking met ons inplannen. TELEFONISCHE AFSPRAAK

***Acquisitie en benadering door recruitmentbureaus wordt niet op prijs gesteld***

 

Reageer direct

13 + 1 =

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein