Jouw ideale baan begint bij Beschermheren!

Cyber security is een hot topic in 2022. Er is steeds meer informatie en data om te beschermen en de vraag naar ondersteuning bij het beveiligen hiervan groeit.
Werken kun je natuurlijk overal. Maar op een slimme en praktische manier klanten helpen met vraagstukken rondom informatieveiligheid en privacy doe je bij ons!

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Wij helpen organisaties om risico’s inzichtelijk te maken en het treffen van de juiste maatregelen om deze te minimaliseren. Zo helpen we bedrijven te voldoen aan de juiste wet- en regelgeving én voorkomen we hacks, phishing en datalekken. Dit doen wij o.a. door het bieden van ondersteuning bij certificeringstrajecten zoals ISO27001, ISO27002 en NEN7510.

Momenteel zijn wij op zoek naar Security Specialisten, Senior Security Consultants en (Chief) Information Security Officers. Bekijk hier al onze vacatures!

 

 

Klinkt ISO27001, ISO27002 en NEN7510 als abracadabra?

Dan is ons Traineeship Informatiebeveiliging en Privacy Management wellicht iets voor jou. Je studierichting vinden we hierbij niet eens zo belangrijk. Doorzettingsvermogen, betrokkenheid en interesse in een carrière binnen de informatiebeveiliging en privacy dienstverlening natuurlijk wel!

Dit is een functie met een steile leercurve met de mogelijkheid om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen. Binnen korte tijd vorm jij bij ons de basis voor een veelbelovende carrière!


Werken in de praktijk is de beste leerschool!

Wij geloven dat werken in de praktijk de beste leerschool is. Binnen het traineeship bieden we dan ook een breed scala aan opleidingen, trainingen en werkopdrachten. In de praktijk komt dit neer op een verhouding van 40% trainingen en 60% werken in klantprojecten. We geven je graag de kans een echte bijdrage te leveren en jezelf te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Uiteraard word je gekoppeld aan een coach die je ondersteund en begeleid.

‘Het is een proces waar je inspraak hebt en met aanbevelingen kan komen. Doordat het niet een standaard traineeship is en meer een evoluerend proces kan ik mij optimaal ontwikkelen’ – Arend Griekspoor

‘Het uitdagende van het werk is ook dat elk project anders is. Er is geen one size fits all oplossing binnen dit werkgebied’ – Rob Veerman

 


Waar kom je terecht?

Je komt te werken binnen een kennisrijk en dynamisch team met een open cultuur, waar gezelligheid het ingrediënt is voor succes. Onze collega’s zijn grotendeels actief op projecten en interim opdrachten bij klanten, vanuit huis of op kantoor. Kortom, een team dat weet wat er van ze verwacht wordt en waarin je nooit ergens alleen voor komt te staan. Samenwerken is ‘key’.


Informatiebeveiliging saai? Niet bij Beschermheren!

Samengevat krijg je bij ons de kans om te ontdekken welke functie binnen informatiebeveiliging en privacy bij jou past. Je wordt vanaf dag één betaald, krijgt persoonlijke begeleiding, diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden, flexibele werktijden, de nodige borrels en teamuitjes, reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer) óf een ov-vergoeding. En dat in een gloednieuw pand!


Do we need to say more?

Heb jij interesse in ons traineeship? Reageer direct of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met onze collega Marc Meesterman!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan het verhaal van Rob of Arend. Zij begonnen op 1 september vorig jaar aan dit traineeship en vertellen graag over hun ervaringen!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein