In de spotlight: Timothy de Graaff

Het team van Beschermheren groeit gestaag! We zetten onze nieuwe medewerkers dan ook graag in de spotlight. Dit keer: Timothy de Graaff. 

Timothy de Graaff is 35 jaar oud en woont in Zandvoort aan zee. Een plek waar het normaal is om een hert te vinden in je achtertuin of je haring wordt gestolen door een meeuw, zoals hij zelf zegt. Sinds 1 december 2022 versterkt hij het team van Beschermheren als informatiebeveiligingsconsultant waar hij bedrijven helpt om veilig te blijven in een wereld waarin cyberdreigingen en andere incidenten aan de orde van de dag zijn.

‘Informatiebeveiliging is niet alleen het veilig houden van gegevens, maar ook om men te ondersteunen bij het begrijpen van de risico’s en de beste manieren om ermee om te gaan. Het is belangrijk om tijd te nemen en om te luisteren naar de zorgen en uitdagingen!’

In zijn vrije tijd duikt Timothy graag in het diepe. Als scubadiver geniet hij van de rust en stilte onder water, weg van de hectiek van het dagelijks leven. Buiten zijn werk heeft hij ook een passie voor de Japanse cultuur en interesse in hoe Japanse waarden zoals respect, eer en discipline invloed hebben op de Japanse samenleving en hoe dat verschilt ten opzichte van andere landen. Ook is hij regelmatig te vinden bij vrienden of aan het genieten van een drankje op het strand. Gezelligheid is immers net zo belangrijk als veiligheid!

Timothy volgt, samen met een aantal andere collega’s, het Traineeship Informatiebeveiliging van Beschermheren. Daarnaast werkt hij sinds kort 2 dagen in opdracht bij één van de vier grootste gemeentes van Nederland, super gaaf!

 

Beschermheren deelt regelmatig (team)updates, trends, ontwikkelingen en vacatures. Volg ons via LinkedIn voor het meest recente nieuws!

 

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Onze security experts en privacy officers helpen organisaties om ‘in control’ en compliant te zijn aan de huidige wet- en regelgeving. Met goed advies, en het inzichtelijk maken van mogelijke risico’s, treffen we de juiste maatregelen om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Meer weten? Bekijk onze aanpak of neem contact op!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein