In the spotlight: Liam de Cler

Het team van Beschermheren breidt uit! We zetten onze nieuwe medewerkers dan ook graag in de spotlight. Dit keer: Liam de Cler. 

tLiam de Cler is 21 jaar en komt uit Benthuizen. Momenteel studeert hij Information Security Management met als afstudeerrichting ISG (Information Security Governance) aan de Haagse Hogeschool in Zoetermeer. Vanaf deze maand loopt hij stage bij Beschermheren en helpt hij bij de implementatie van een ISMS ten behoeve van een eigen ISO 27001 certificering.

Zijn interesses liggen bij computers, kennis opdoen over bedrijven en gezelligheid. ‘Ik vind het interessant om te leren hoe bedrijven in elkaar zitten en worden bestuurd. Het interessante aan informatiebeveiligingsmanagement vind ik dat je processen zodanig uitpluist dat je gebreken of verbeterpunten tegenkomt en maatregelen kan adviseren en implementeren zodat een bedrijf aan een standaard voldoet.’

In zijn vrije tijd houd Liam zich vooral bezig met zijn eigen bedrijf. ‘Ik richt mij voornamelijk op het online doorverkopen van software en het maken en beheren van webshops. Daarnaast houden wij alpaca’s, en zijn we aan het kijken naar de mogelijkheid om iets kleinschaligs op te starten waardoor mensen met onze alpaca’s kunnen wandelen of picknicken.’ Ook spreekt hij graag af met vrienden om een drankje te doen.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden om bij Beschermheren te komen werken? Check dan onze vacaturepagina!

 

Beschermheren deelt regelmatig (team)updates, trends, ontwikkelingen en vacatures. Volg ons via LinkedIn voor het meest recente nieuws!

 

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Onze security experts en privacy officers helpen organisaties om ‘in control’ en compliant te zijn aan de huidige wet- en regelgeving. Met goed advies, en het inzichtelijk maken van mogelijke risico’s, treffen we de juiste maatregelen om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Meer weten? Bekijk onze aanpak of neem contact op!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein