In the spotlight: Leo Hart

Het team van Beschermheren breidt uit! We zetten onze nieuwe medewerkers dan ook graag in de spotlight. Dit keer onze nieuwste aanwinst: Leo Hart. 

Leo Hart is geboren en getogen in Amsterdam. Vanaf 1 juli versterkt hij het team van Beschermheren als Lead Consultant waarbij hij o.a. verantwoordelijk is voor de kwaliteit van onze projecten. Informatiebeveiliging is hem vanzelfsprekend niet vreemd! Dit was feitelijk in al zijn werk een belangrijke factor. Of dat nu voor Defensie was, de speciale defensie projecten voor Fokker Aircraft, of later bij VluchtelingenWerk, waar hij een omvattend privacy awareness training heeft opgezet rondom de -vaak heel gevoelige- data van vluchtelingen.

‘Datasecurity heeft mij altijd geïnteresseerd en in de periode dat ik met mijn compagnon mijn eigen bedrijf had was dit een van onze speerpunten bij de verschillende klanten in onze IT dienstverlening. Opleidingen in die zin heb ik gekregen via de Overheidsacademie voor Informatie Management en de Security opleidingen via IIR. Bij Beschermheren wil ik mij ook gaan certificeren voor de belangrijkste facetten rondom Information Security. Kwaliteit en borging van deze belangrijke materie bij klanten vind ik heel belangrijk, het maatschappelijke vraagstuk rondom privacy en security in combinatie met ethiek zijn voor mij een vaste waarde.’

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met VVE zaken in de flat in de Bijlmermeer waar hij woont. En dan met name gericht op de energietransitie. Daarnaast is hij een verwoed moestuinder geworden. ‘Machtig mooi om je eigen fruit en groente te kunnen kweken en dat te verwerken tot allerlei lekkers’, aldus onze nieuwste aanwinst Leo Hart.

Ben je benieuwd naar hoe Leo en onze andere collega’s uw organisatie kunnen helpen bij (complexe) informatiebeveiligingsvraagstukken? Lees dan meer over onze aanpak of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Beschermheren deelt regelmatig (team)updates, trends, ontwikkelingen en vacatures. Volg ons via LinkedIn voor het meest recente nieuws!

 

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Onze security experts en privacy officers helpen organisaties om ‘in control’ en compliant te zijn aan de huidige wet- en regelgeving. Met goed advies, en het inzichtelijk maken van mogelijke risico’s, treffen we de juiste maatregelen om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Meer weten? Bekijk onze aanpak of neem contact op!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein