In the spotlight: Hans te Hennepe

Beschermheren groeit door! Daarom zetten we onze nieuwe medewerkers graag in de spotlight. Dit keer onze nieuwste aanwinst: Hans te Hennepe. 

Hans te Hennepe is 55 jaar, getrouwd en heeft 2 studerende kinderen. Sinds 1 augustus versterkt hij het team van Beschermheren als Lead Consultant. Hans is al meer dan 25 jaar actief binnen de IT wereld. Na diverse internationale managementfuncties bij Compaq, HP en Hewlett-Packard Enterprise heeft Hans in 2017 de stap naar informatiebeveiliging gezet. Eerst binnen Hewlett-Packard Enterprise en sinds augustus ’22 bij zijn bedrijf INSERESE.

‘Sinds 2013 kwam ik steeds meer in aanraking met informatiebeveiligingsvraagstukken vanuit het partner programma van HP en Hewlett-Packard Enterprise. Oa. Datadiefstal, versturen van klantgegevens naar verkeerde ontvangers, bedrijven die “gehacked” werden en problemen hadden om operationeel te blijven. Door organisatiewijzigingen kreeg ik in 2017 de mogelijkheid om me volledig te focussen op informatiebeveiliging, zowel de interne beveiliging als die bij externe dienstverlening. Een van de eerste werkzaamheden was de ISO 27001 certificering van Hewlett-Packerd Enterprise en werd mij duidelijk dat ik de juiste loopbaan switch gemaakt had.’

Naast informatiebeveiliging is Hans ook betrokken bij de Goudse Reddingsbrigade. Hieronder vallen allerlei activiteiten om dood door verdrinking te voorkomen. Onder andere door het geven van zwemlessen (ABC) en opleiding tot het redden van drenkelingen inclusief EHBO onderwijs.

De komende tijd zal Hans betrokken zijn bij de informatie beveiligingsprojecten als Lead Consultant en ondersteunen van de projectteams om zo de professionaliteit verder te verhogen! Benieuwd naar hoe hij en onze andere collega’s uw organisatie kunnen helpen bij (complexe) informatiebeveiligingsvraagstukken? Lees dan meer over onze aanpak of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beschermheren deelt regelmatig (team)updates, trends, ontwikkelingen en vacatures. Volg ons via LinkedIn voor het meest recente nieuws!

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Onze security experts en privacy officers helpen organisaties om ‘in control’ en compliant te zijn aan de huidige wet- en regelgeving. Met goed advies, en het inzichtelijk maken van mogelijke risico’s, treffen we de juiste maatregelen om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Meer weten? Bekijk onze aanpak of neem contact op!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein