In the spotlight: Elin Zwier

Het team van Beschermheren groeit gestaag! We zetten onze nieuwe medewerkers dan ook graag in de spotlight. Dit keer: Elin Zwier.

Elin Zwier is 41 jaar en geboren en getogen in Alkmaar. Sinds januari van dit jaar versterkt zij het team van Beschermheren als informatiebeveiliging en privacy consultant. Een voor haar nieuwe tak van sport. Ze is namenlijk afgestudeerd als Forensisch Orthopedagoog en werkte voorheen o.a. als storingscoördinator bij XS4ALL. Privacy vond ze altijd al een interessant onderwerp waar ze graag meer over wilde weten en leren. Daarom maakte ze een carriereswitch via het traineeship van Beschermheren.

‘Binnen dit leerproces vervul ik met name de rol van Privacy Officer en wil ik graag mijn CIPP/E certificering gaan halen. Privacy heeft de afgelopen jaren veel ontwikkelingen door gemaakt, mede door de komst van de AVG, maar ook door digitalisering. Mijn verwachting is dat deze ontwikkeling zich voorlopig zal doorzetten. Hierdoor blijft de wereld van privacy ontzettend leuk om in te werken, maar blijft het ook voor onze klanten van groot belang om hier mee bezig te zijn.’ 

In haar vrije tijd zoekt Elin haar ontspanning in het kijken van fantasy en sci-fi series en films, gamen, puzzelen, het lezen van een goed boek of miniatuur schilderen. ‘Het is prettig om creatief bezig te zijn en je volledig te kunnen focussen op de details van een miniatuur en hier iets moois van te maken.’ Daarnaast doet ze aan Yoga en Pilates of gaat ze graag een stuk wandelen of fietsen. Goed voor de nodige beweging, maar ook voor de mentale ontspanning!

Vakanties brengt ze graag door in de natuur en in de bergen van Zweden of Oostenrijk. Maar cultuur snuiven op citytrips is ook zeker haar ding. Daarnaast is ze erg geïnteresseerd in geschiedenis en allerlei verschillende culturen, religies en ontwikkelingen. Hierdoor is ze ook af en toe te vinden in het museum om hier meer over te leren en ontdekken. Kortom, een veelzijdige Beschermvrouw!

Beschermheren deelt regelmatig (team)updates, trends, ontwikkelingen en vacatures. Volg ons via LinkedIn voor het meest recente nieuws!

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Onze security experts en privacy officers helpen organisaties om ‘in control’ en compliant te zijn aan de huidige wet- en regelgeving. Met goed advies, en het inzichtelijk maken van mogelijke risico’s, treffen we de juiste maatregelen om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Meer weten? Bekijk onze aanpak of neem contact op!

 

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein