In de spotlight: Nina de Jongh

Het team van Beschermheren groeit gestaag! We zetten onze nieuwe medewerkers dan ook graag in de spotlight. Dit keer: Nina de Jongh.

Nina de Jongh is 29 jaar oud en komt van oorsprong uit Alphen aan den Rijn maar woont sinds kort in Amsterdam. Ze is één van de nieuwe aanwinsten van Beschermheren en versterkt ons team sinds 1 april 2023 als Happiness Officer. Een administratieve rol die daarnaast ook gericht is op werknemerswelzijn en -geluk. Een functie die haar op het lijf geschreven is, al ging daar wel wat aan vooraf. De Amsterdamse komt namelijk uit een hele andere tak van sport, zo vertelt ze zelf.

‘In 2015 ben ik afgestudeerd als diëtist. Na een aantal jaar kwam ik erachter dat ik het werken met mensen heel leuk vindt, maar voeding niet helemaal mijn passie is. Na een aantal persoonlijke gebeurtenissen heb ik geleerd dat het leven te kort is om dingen te doen die je niet leuk vindt. Dus heb ik mijn baan en huurcontract opgezegd en ben ik met een enkeltje Bangkok begonnen aan mijn backpack-avontuur.’

Van Bangkok tot Australië

Haar reis door Azië beviel zo goed dat ze het reisvirus te pakken kreeg en het liefst wilde doorreizen naar Zuid-Amerika om Spaans te leren én te dansen. ‘Op reis heb ik écht een hernieuwde passie ontdekt voor met name Latijns-Amerikaanse dansen zoals Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba, en Zouk. Ik noem dit echt mijn ‘’Happy Place’’ omdat ik tijdens het dansen in het moment leef en nergens anders mee bezig ben in mijn hoofd.’ Maar, zoals bij veel backpackers, ging ook bij Nina het geld sneller dan gehoopt. Dus vertrok ze middels een Working Holiday Visa naar Australië om daar een aantal maanden te werken op een fruitplantage en in een magazijn. ‘Ik was ruim een jaar weg op reis, totdat… Corona kwam. Toen heb ik besloten om terug te keren naar Nederland omdat mijn familie me toch heel dierbaar is. Maar eenmaal thuis had ik mijn leven toch anders voorgesteld, in plaats van weer thuis wonen bij mijn moeder.’

Nina besloot naar een loopbaancoach te gaan om nu eens écht werk te maken van die volgende stap in haar carrière. Ze kwam uit bij de opleiding Haptonomie, waar ze in oktober 2022 mee is gestart. ‘Een feestje!’, zegt ze zelf. ‘Vervolgens ben ik ook op werkgebied gaan kijken wat bij mij past, en kwam ik via LinkedIn de vacature voor ‘Happiness Officer’ bij Beschermheren tegen. De titel trok direct mijn aandacht en ook de omschreven bedrijfscultuur sprak mij aan.

‘Beschermheren geeft meer om jou als persoon en wie je bent, dan je ervaring. Alles is in die zin (bij ons) te leren. Een waarde die ik zelf ook graag uitdraag.’

Naast reizen, en haar interesse in haptonomie, haalt Nina haar plezier uit sporten, koken, met vrienden afspreken, films of tv kijken en lezen. Meer weten over Nina of de mogelijkheden om ook bij Beschermheren te komen werken? Check dan onze vacaturepagina!

 

Beschermheren deelt regelmatig (team)updates, trends, ontwikkelingen en vacatures. Volg ons via LinkedIn voor het meest recente nieuws!

 

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Onze security experts en privacy officers helpen organisaties om ‘in control’ en compliant te zijn aan de huidige wet- en regelgeving. Met goed advies, en het inzichtelijk maken van mogelijke risico’s, treffen we de juiste maatregelen om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Meer weten? Bekijk onze aanpak of neem contact op!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein