In de spotlight: Harry Fung

Het team van Beschermheren groeit gestaag! We zetten onze nieuwe medewerkers dan ook graag in de spotlight. Dit keer: Harry Fung. 

Harry Fung is 43 jaar en woont samen met zijn vriendin, hond en twee katten in Haarlem. Tot medio 2020 heeft hij een eigen Kung Fu academie gehad. Dus letterlijk een totaal andere tak van sport. Onder zijn begeleiding hebben zijn studenten zich niet alleen kunnen bekwamen in de fysieke aspecten van Kung Fu en Taiji, maar ook kunnen werken aan verbetering van hun gezondheid en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen aan de hand van de filosofie achter deze eeuwenoude Chinese zelfverdedigingskunst.

Na deze periode heeft Harry besloten een carrière switch te maken en heeft hij een functiegerichte opleiding tot functioneel beheerder gevolgd. Hierin kwam ook een onderwerp aan bod, dat zijn hart sneller deed kloppen, namelijk informatiebeveiliging. Al snel kwam hij in contact met Beschermheren, waar hij vol enthousiasme op 3 april is gestart als junior consultant.

In zijn vrije tijd doet Harry aan boksen en kickboksen. Het voldane gevoel dat hij krijgt na een bokszaktraining is heerlijk. Verder geniet hij dagelijks van een stevige wandeling met zijn hond, in de Zandvoortse duinen en gaat hij graag uit eten. 

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden om bij Beschermheren te komen werken? Check dan onze vacaturepagina!

Beschermheren deelt regelmatig (team)updates, trends, ontwikkelingen en vacatures. Volg ons via LinkedIn voor het meest recente nieuws!

Beschermheren is specialist in informatiebeveiliging en privacy. Onze security experts en privacy officers helpen organisaties om ‘in control’ en compliant te zijn aan de huidige wet- en regelgeving. Met goed advies, en het inzichtelijk maken van mogelijke risico’s, treffen we de juiste maatregelen om beveiligingsrisico’s te minimaliseren. Meer weten? Bekijk onze aanpak of neem contact op!

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein