CompLions-GRC kiest voor Beschermheren.

Beschermheren is strategisch partner voor de verkoop en implemenatie van de GRC-management systemen van CompLions-GRC.

CompLions-GRC is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het beheersen van managementsystemen voor Governance-, Risk- en Compliancemanagement. Een goede implementatie en integratie van hun software oplossing ‘GRC-management’ vraagt om kennis en ervaring van de tool en het werkveld. Om die reden kiest CompLions-GRC voor Beschermheren als een van haar strategisch partners.

Alles vanuit één omgeving beheren

GRCcontrol maakt het mogelijk om alle processen, instructies, beleidsdocumenten en andere relevante documenten rond een of meerdere managementsysteem in één omgeving op te slaan en te beheren.

 

Ad Dollevoet: GRCcontrol is pure noodzaak voor elke CISO, FG, DPO die klaar is met de stapel spreadsheets. Met GRCcontrol heb je precies wat je nodig hebt om snel en efficiënt alle zaken op een gebruikersvriendelijke manier onder controle te krijgen. De tool zorgt ervoor dat de directie de juiste managent overzichten heeft en de eindgebruikers hun taken uitvoeren. Op deze manier wordt het leven van de Experts (CISO, FG, DPO) een stuk makkelijker.

 

Van consultant naar software ontwikkelaar

CompLions-GRC is van oudsher een consultancy organisatie die zelf managementsystemen implementeerde. Met deze kennis heeft men besloten GRCcontrol te ontwikkelen als softwareoplossing voor het beheer van de managementsystemen. De consultancy werkzaamheden zijn inmiddels overgedragen waardoor de focus van Complions-GRC zich richt nu samen met haar klanten volledig op de ontwikkeling van GRCcontrol.

CompLions weet wat er nodig is voor een goede implementatie

CompLions weet daarom als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een tool als CRG control goed te implementeren en te borgen binnen een organisatie. Zij is daarom zorgvuldig en kritisch in de partnerkeuze. De keuze voor Beschermheren is met overtuiging geweest. Want Beschermheren laat om meerdere redenen zien dat zij een goede strategische implementatiepartner is.

Een goede en duurzame implementatie van GRCcontrol vraagt om kennis en ervaring van zowel het werkveld als de tool zelf. De mensen achter Beschermheren beschikken over vele jaren ervaring op dit terrein. Met de materie zelf maar ook met verschillende organisaties en situaties.

Daarnaast heeft Beschermheren veel ervaring met de MAPGOOD-methode. Dat is een gestructureerde werkwijze voor risicoanalyse en bepaling van oplossingsrichtingen. De structuur van GRCcontrol is volgens deze methode opgezet.

Met een goede risicoanalyse en plan van aanpak enerzijds en kennis van GRCcontrol anderzijds zorgt Beschermheren voor een optimale configuratie en daarmee aansluiting op de klantsituatie.

 

Ron Boscu CompLions-GRC: Beschermheren is de perfecte business partner als bedrijven willen voldoen aan de wet- en regelgeving rondom informatieveiligheid en privacy. Zij helpen de klant van A tot Z waarbij zij de hulpvraag vertalen volgens een concreet proces. Met een doelgericht en gestructureerd actieplan begeleiden zij de klant bij de implementatie.

 

Projectmanagement aanpak

De implementatie van een managementsysteem is omvangrijk, complex en vraagt om stakeholdermanagement op alle niveaus in de organisatie. Beschermheren doet dat volgens de uitgangspunten van projectmanagement. Daarmee zorgt zij voor een overtuigende en gestructureerde aanpak. Die resulteert in acceptatie en betrokkenheid op alle niveaus binnen de organisatie.

 

Marc Meesterman – Beschermheren: Wij hebben voor GRCcontrol van het Deventerse bedrijf CompLions gekozen omdat deze tool ons én de organisaties waarvoor we werken helpt om samen met de organisatie op een slimme en praktische wijze één of meerdere managementsystemen te implementeren. Het zorgt voor duurzaamheid. Als wij weggaan blijft het de opzet, bestaan en werking aantoonbaar

 

Voordeel voor alle betrokken

De samenwerking heeft dus voordeel voor alle betrokken. CompLions met een partner die de oplossing verkoopt, implementeert en feedback geeft. Beschermheren die de managementsystemen sneller en beter kan inrichten. En niet in de laatste plaats de klanten die beschikken over een middel om hun managementsystemen praktisch en efficiënt te gebruiken en te beheren.

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein