Beschermheren wenst u fijne feestdagen

2021 samenvatten, ga er maar aanstaan. Het is een bewogen jaar geweest waarin Beschermheren als organisatie mooie stappen heeft gezet. We hebben het team kunnen uitbreiden op verschillende disciplines, gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwe thuisbasis en zijn een prachtig traineeship rijker. Wat dat betreft dus een jaar om nooit te vergeten.

Een bewogen maar mooi jaar.

Maar het was ook het jaar van thuiswerken, van niet meer op kantoor met je collega’s en het jaar waar individuele aandacht belangrijker was dan ooit. Samen met onze mooie klanten waren de projecten dit jaar extra uitdagend. Dankzij de wisselende corona maatregelen was het voor iedereen soms lastig manoeuvreren, maar dankzij de flexibiliteit van onze consultants en meedenkende klanten werd ook dat obstakel overwonnen. Maar ondanks deze uitdagingen is ons doel ook dit jaar onveranderd gebleven. Onze klanten aan de hand van ons Information Security Framework op effectieve wijze klaarstomen voor hun ISO en/of NEN certificering. En met succes. Elk van de projecten is op tijd afgerond en de gewenste certificaten zijn keer op keer behaald.

Wat volgend jaar ons zal bieden, wij durven het niet te voorspellen. Wel weten wij dat onze Beschermheren- en dames vanuit de passie voor hun vak ook in 2022 alles op alles zullen zetten. Voor u de klant maar ook voor de collega’s, familie, vrienden en bekenden. Want zo zitten onze Beschermheren- en dames nou eenmaal in elkaar. Met elkaar en voor elkaar. Tot nu toe sterker gebleken dan elke vaccinatie ?.

 

Wij wensen iedereen ontzettend fijne feestdagen en een heel gelukkig 2022.

Beschermheren

Daalwijkdreef 35
1103 AD Amsterdam
T 020 21 70 444
info@beschermheren.nl
Routebeschrijving

Algemene voorwaarden

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.

Albert Einstein